Nieuws

an 8 december 2018 t/m 24 maart 2019 presenteert Keramiekmuseum Princessehof de tentoonstelling Lennart Lahuis: Land Slides.

Kerstmis is toch een te mooi feest om dan alleen vluchtige mails te gaan versturen?
Wij hebben sfeervolle kaarten met prachtige foto's van honden en/of katten om je familie en vrienden jouw kerstwensen diervriendelijk over te brengen!

Scapino Ballet Rotterdam gaat vanaf 30 november met het jaarlijkse dansfestival TWOOLS op tournee door Nederland.

Vrouwen kunnen cruciale rol spelen in het voorkomen en oplossen van conflicten

Vrijwilligers van het AARRC-team van de Nederlander Michel van der Kleij, halen zelfs midden in de nacht een zwerfdier op, dat verzorging nodig heeft. Zo helpen zij dagelijks vele dieren..

AANKOOP: QUARANTAINEGEBOUW IN OOSTELIJK HAVENGEBIED AMSTERDAM

Dr. Ritse Mann (Radboudumc) wil het verwijderen van kleine borsttumoren een stuk makkelijker maken. Nu is daar nog een operatieve ingreep onder narcose voor nodig, maar Mann onderzoekt een minder ingrijpende manier. “De techniek heet BLES, dat staat voor Breast Lesion Excision System.

Leden van de Vereniging Rembrandt dragen 33,5 miljoen euro bij aan de aankoop van 241 kunstobjecten door 76 musea in heel Nederland in de afgelopen

Een van de ergste plekken op aarde voor mensen èn dieren is Venezuela. Rosi is daar de laatste hoop voor veel zwerfdieren.